Dvojí Dexter - Lindsay, Jeff (BB/art, 2012)
Spokojený otec a strýček (i jeho sestra Debora má dítě) si užívá manželského života a věnuje se dál svému koníčku, likvidaci sériových vrahů. Jenže pak se stane chyba a při jedné akci zjistí, že měl svědka. Neznámý však nejde na policii, ale vezme si Dextera za vzor.