Profesionální voják - Pressfield, Steven (BB/art, 2012)
Je rok 2032, ve východní Africe a na Blízkém východě vzniká složitá vojenskopolitická situace, dochází k silným nepokojům, k válečným střetnutím a povstáním. Děj knihy je příběh vyprávěný profesionálním vojákem, žoldnéřem, který se účastnil řady těchto událostí.