Americký zabiják - Flynn, Vince, 1966-2013 (BB/art, 2012)
Thriller z populární série s Mitchem Rappem se odehrává na začátku jeho kariéry v tajných službách. Než se stal agentem CIA, Rapp býval studentem Syrakuské univerzity a nadaným sportovcem bez zvláštního zájmu o dění ve světě.