Poklad - Preston, Douglas J., 1956- (BB/art, 2008)
Rozluštění největší záhady, která na Zemi zůstala, se neobejde bez špičkové technologie, a je za ně třeba zaplatit vysokou cenu, i tu nejvyšší. Hledači pokladů se po staletí pokoušeli rozluštit záhadu, zvanou "Vodní štola" labyrint šachet a kanálů, ležící jako medová plástev v hloubi malého ostrova na pobřeží Maine.