Nečekej slitování - Howard, Linda, 1950- (Klokan (Alpress), 2016)
Gabriel dostal v armádě vánoční dovolenou. Doma se ani nestačí rozhlédnout a už ho otec posílá zkontrolovat do hor Lolly Heltonovou. Gabriel není nadšený, vždyť riskuje uvíznutí v závějích ve skalách. Jenže sněhová bouře není takovou hrozbou. Zahlédl totiž dvě osoby, z nichž jedna právě nabíjela pistoli.