Bellagrand - Simons, Paullina, 1963- (Ikar, 2015)
Počátek dvacátého století, Massachusetts. Italská imigrantka Gina je nezávislá, vášnivá a silná osobnost, která zoufale touží po vlastní rodině. Harry pochází z vysokých vrstev bostonské aristokracie a má jiný sen - chce vytvořit lepší svět. Byli ochotní dát cokoliv za to, aby mohli být spolu - a ve vztahu plném emocí, vášní, zuřivosti a trýzně si ti dva navzájem zlomí srdce, aby nakonec společně došli na rozcestí, na němž jediné rozhodnutí určí jejich další osud. Román klenoucí se přes dva kontinenty a čtyři desítky let z pera autorky Měděného jezdce.