Větrné duše - Kallentoft, Mons, 1968- (Detektivní román, 2016)
V pečovatelském domě je nalezen mrtvý devětasedmdesátiletý Konrad Karlsson, oběšený na kabelu od zdravotního alarmu. Okolnosti nasvědčují sebevraždě, ale všichni, kdo mrtvého znali, o něm mluví jako o muži, jenž měl i přes zdravotní problémy silnou vůli žít. Podezření, že Konrad nespáchal sebevraždu, posilují i výsledky pitvy.