Píseň plačky - Serno, Wolf, 1944- (Knižní klub, 2016)
Do města přicházejí krásná plačka Alena s manželem Juliem. Julius chce po desetiletích dokončit studium medicíny, aby s konečnou platností překonal staré bezpráví, kdy byl nespravedlivě a potupně vyhozen z univerzity. Avšak i jeho současné studium stojí pod neblahou hvězdou a Alena musí za Julia bojovat jako lvice. Za pravdu a spravedlnost.