Věda je zábava : 365 pokusů - Lacey, Minna (Svojtka & Co., 2015)
V knížce najdete 365 jednoduchých pokusů a aktivit na každý den v roce. Staňte se malými vědci a vydejte se za neuvěřitelným dobrodružstvím!