Vstupte bez klepání : odpovědi na otázky, které jste si nikdy nepoložili - Hubeňáková, Zuzana, 1980- (Ikar, 2015)
Autorka se stala nejdříve objevem a pak i blogerkou roku webu iDnes. Nyní vycházejí její humorné fejetony knižně a výbor obsahuje to nejlepší z jejích blogů.