Will Grayson, Will Grayson - Green, John, 1977- (Yoli (Euromedia), 2016)
Will Grayson a Will Grayson jsou dva naprosto rozdílní kluci, kteří spolu (kromě jména) nemají vůbec nic společného. Dokonce se ani neznají. Pak se jednoho dne náhodou setkají.