Zprávy z nitra - Pohlreich, Zdeňka, 1972- (Sevruga, 2016)
Chtěla bych vám vyprávět svůj životní příběh o nemoci, která se proměnila v moc. V moc ovládnout svůj život a vzít za něj plnou zodpovědnost. Věřím, že každý dokáže změnit běh života. Co to znamená? Znamená to být pozitivní, šťastný, zdravý, úspěšný a milující. A jak to dokázat? Je to tak jednoduché a těžké zároveň. Chtěla bych se s vámi podělit o svou subjektivní zkušenost.