Sladké nic - McGuire, Jamie, 1978- (Fortuna Libri, 2016)
Každý zažívá zklamání a ztráty. Patří to k životu a brzy se naučíme vážit si těch několikamálo vzácných okamžiků, co jsme prožili předtím, než jsme o všechno přišli. Možnost, že něco ztratím ještě před tím, než mi to patřilo, jsem si nikdy neuměl ani představit. Pohled na to , jak vám něco uniká dřív, než jste to drželi v ruce, stačí člověka zlomit.