Běhání pro ženy : s běhej.com - Gaudlová, Gabriela, 1988- (CPress, 2015)
Autorka, aktivní běžkyně a redaktorka Běhej.com, zpracovala široké spektrum otázek o běhání žen s ohledem na jinou tělesnou stavbu, výživové požadavky a jinak rozložené zásoby podkožního tuku, než mají muži.