Cristiano Ronaldo : cesta na vrchol - Part, Michael, 1949- (XYZ, 2015)
Ohromující životní příběh chlapce, který vyrůstal na ulici na ostrově Madeira a později se stal jedním z nejúspěšnějších fotbalistů světa. Kniha Cristiano Ronaldo: cesta na vrchol je srdceryvným a překvapivým vyprávěním o cestě za slávou, cestě, která z Ronalda udělala muže, jakým je dnes. Cristiano Ronaldo v současnosti obléká dres španělského královského klubu Real Madrid a portugalské reprezentace. Je považován za nejlepšího fotbalistu současnosti, který dokáže střílet krásné góly i z přímých volných kopů.