Dám ti slunce : příběh dvou životů - Nelson, Jandy, 1965- (CooBoo, 2016)
Jude a její dvojče Noah jsou si neuvěřitelně blízcí. Když je jim třináct, Jude pochopí, že je krásná, a Noah zas, že je gay. Třináctiletý Noah má kromě své sestry už jen jedinou lásku: kreslení. A dělá všechno pro to, aby se dostal na prestižní uměleckou školu. Jude naproti tomu víc řeší kluky a barvu nové rtěnky. O tři roky později je všechno jinak.