Já, JůTuber / sepsáno JůTubery - Chvála, Tomáš, 1984- (CooBoo, 2016)
Nahlédněte do světa internetových videí i do soukromí našich úspěšných JůTuberů! Chcete vědět, jak začínal Expl0ited a kde čerpá inspiraci Makyna016? Proč Martin Rota vylezl na Kilimandžáro? Existuje challange, kterou by Fallenka nepřijala a co dělá House z MinecraftBox CZ když nehraje hry? V pokračování úspěšného bestselleru se dozvíte i to, jestli se Manuel Středa stane hvězdou YouTube..