Jak najít lásku - Ahern, Cecelia, 1981- (Román (Motto), 2016)
Christine a Adama svedl osud dohromady jedné zimní noci na starém mostě v centru Dublinu. Oběma život zasadil těžkou ránu, ale každý z nich ji řeší jinak - Adam chce skočit do řeky, kdežto Christine je připravená bojovat a přimět k tomu i neznámého nešťastníka.