Kdo bydlí ve starém dubu - Marešová, Jarmila, 1953- (Albatros, 2015)
Malované vyprávění a komiks o příhodách malé veverky a o dalších obyvatelích starého dubu. A že jich ve starém dubu bydlelo víc než dost.