Knížka samá díra. - L'Arronge, Lilly (Albatros, 2014)
Pojeď s námi na výlet, bude to napínavé! Na každé stránce najdeš rodinu Dvořákových, opičku na útěku, zloděje šperků a policistku paní Pokornou. Navíc tu jsou další zapeklité hledací úkoly. Nemusíš se ale ničeho bát, barevné kroužky a děravé odklápěcí stránky ti pomůžou vše hravě zvládnout. Tak se pusť do dobrodružství