Knížka samá díra. - Rarisch, Ines (Albatros, 2015)
Tom slaví narozeniny v zoo a pozval i svoje nejlepší kamarády Pavlíka, Danku, Samiru a Lukáše. A nemohou chybět ani maminka, dědeček a Tomova starší sestra Soňa. Spolu s paní veterinářkou Horovou a ošetřovatelem panem Pávem je najdeš na každé stránce. K tomu je tu spousta spletitých hledacích úkolů. Barevný kroužek vedle nich prozradí, která díra na odklápěcích stránkách poradí správné řešení.