Lionel Messi : úžasný příběh - Part, Michael, 1949- (XYZ, 2015)
Fascinující příběh fotbalové legendy Lionela Messiho od prvního kontaktu s míčem v ulicích argentinského Rosaria do prvního gólu na hřišti stadionu Camp Nou ve španělské Barceloně