Matematika : počítáme bez chyb : pro ZŠ a víceletá gymnázia - Eisler, Jaroslav (Fragment, 2015)
Chceš se zdokonalit v matematice a konečně počítat bez chyb? S touto učebnicí plnou řešených úloh to bude hračka.