Neymar : budoucí král - Part, Michael, 1949- (XYZ, 2015)
Fascinující příběh fotbalisty Neymara da Sliva Santose Júniora, zkráceně Neymara, hubeného kluka z Mogi das Cruzes, kterého fanoušci srovnávají s brazilskou legendou Pelém.