Pozor, přijíždí vlak : zabezpečení a řízení dopravy na železnici - Schrötter, Josef, 1949- (CPress, 2015)
Zajímavý popis technických zařízení, používaných při zabezpečení a řízení železniční dopravy, doplněný barevnými fotografiemi a ilustracemi Jiřího Boudy.