Strom duchů - Bradbury, Ray, 1920-2012 (Plus, 2015)
Poetický příběh z pera nepřekonatelného Raye Bradburyho popisuje podivuhodnou dobrodružnou pouť osmi chlapců, kteří se spolu statečně vydávají hledat svého kamaráda Pipkina. Ten byl tajemnou silou unesen do strašidelného domu na kraji města. A kdo je jejich průvodcem? Nikdo menší a tajemnější než Loket Lopatka Kostroun, bytost, z níž čiší hrůza a přitom vyzařuje tak neobyčejnou sílu, že se jí nikdo nedokáže vzepřít