Tajné války : svět je bitevní pole - Scahill, Jeremy, 1974- (CPress, 2015)
Kniha vám umožní nahlédnout do zákulisí tajných operací prováděných celosvětově i uvnitř Spojených států amerických s cílem dopadnout, zachytit anebo zabít jednotlivce označené prezidentem USA za nepřátele.