Vincent a Bóďa. - Šinkovský, Martin, 1979- (Albatros, 2016)
Víte, že vinařům pomáhá při práci vinný skřítek? Malý Bóďa tomu zpočátku nechce věřit, ale jednoho večera se o tom přesvědčí na vlastní kůži. O pomoc ho požádá vinný skřítek Vincent a vezme ho na jedno z nejkouzelnějších a nejtajemnějších míst na světě: do Benátek. Tak začíná zatím největší dobrodružství Bóďova života!