Výherce - Byrne, Mike, 1979- (Albatros, 2016)
Mladý chlapec jménem Bully přišel o matku a od té doby se společně se svým psem Jackem protlouká, jak se dá. Jednoho dne však v posledním narozeninovém přání, které od matky dostal, nachází výherní los a zničehonic se před ním otevře celý svět nových možností. Ale nic není tak jednoduché. Stihne si výhru včas vyzvednout? Vše se komplikuje a objeví se najednou lidé, kteří mu jeho štěstí nepřejí.