Filmové příběhy - Svěrák, Zdeněk, 1936- (Fragment, 2015)
Tentokrát se můžete těšit na beletristické zpracování filmových povídek - předloh k filmům Kolja, Obecná škola a Vratné lahve; plus Po strništi bos, která na své filmové zpracování teprve čeká. Typický humor Zdeňka Svěráka a jeho hravost, kterou ve svým knihách používá, slibují poutavé čtení!