Zkoušeli jsme všechno! : respektující a klidné výchovné postupy - Filliozat, Isabelle (CPress, 2015)
Čelíte vrtochům svých dětí, jste vyčerpaní a bezradní? Jak se vyhnout zápasům při oblékání či uklízení a hádkám ve chvílích, kdy se má odcházet do školky či do postele? Autorka vás na konkrétních situacích seznámí s myšlenkovými pochody a reakcemi dětského mozku.