Domácí chipsy z trouby - Bryant, Chris, 1961- (Ikar, 2016)
Kdo by neměl rád chipsy, tu křupavou a lahodnou pochoutku s příchutí nezdravého hřešení! Chipsy si spojujeme především s brambory, ale ve skutečnosti se dají udělat téměř z jakékoli zeleniny.