Tažení do Tearlingu - Johansen, Erika (Yoli (Euromedia), 2016)
Kelseu Glynnovou, královnu Tearlingu, čeká výzva, jaké dosud nečelila. Poté, co Kelsea zkřížila plány sousední země Mortmesne a její Rudé královny, je její vlastní země pustošena krvavou invazí. Zatímco je cizí armáda každým dnem blíž, Kelsea naváže díky magickému safíru kontakt se ženou jménem Lily, která žila před mnoha lety - a jejíž osud je s Kelseou svázaný víc, než si umí představit.