Nejsem hrdina : život a práce člena týmu SEAL - Owen, Mark, 1976- (Knižní klub, 2016)
Po bestselleru popisujícím misi vedoucí k zabití bin Ládina Nelehký den přichází bývalý člen jednotky amerického námořnictva Navy SEAL Mark Owen se svou druhou knihou, v níž předkládá čtenáři nejniternější zážitky ze svých misí, které ho nejvíce zasáhly a měly vliv na to, jaký člověk se z něj stal.