Oranžáda, Mazarén a Dartaňan - Lindgren, Barbro, 1937- (Knižní klub, 2015)
Tatínek, syn a dědeček, kteří vedou prazvláštní život v hloubi švédských lesů, a k tomu pradědeček, téměř stoletý stařík, který bydlí na stromě a kuká jako kukačka. Garáž přestavěná na štičí rybníček? Nejlepší kamarád zloděj? Stodola plná krvežíznivých tygrů? Nejklasičtější švédská dětská crazy knížka, od jejichž hrdinů by se mohla leccos přiučit i Pipi Dlouhá punčocha.