Pralinky s chilli - Benková, Jana, 1970- (Brána, 2016)
Tina Bergerová, majitelka úspěšné PR agentury, která zastupuje celebrity, usiluje získat mezi své klienty i známého top manažera. Zprvu spolu bojují jako kočka s myší, Tina pak ale podlehne jeho šarmu a bláznivě se do něho zamiluje. Ani v tom nejhorším snu ji však nenapadne, jak hluboko může jejich vztah poznamenat její nedávná aférka.