Nejkrásnější výlety do podzemí - David, Petr, 1974- (Rodinné toulky, 2016)
Zveme vás na procházku podzemím - do jeskyní, starých šachet, podzemních částí vojenských pevností, městských sklepů a chodeb. U všech výletů uvádíme další doporučené tipy, o které můžeme obohatit program, a nezbytné praktické informace.