Sotva dýchám - Donovan, Rebecca (Lucka Bohemia, 2016)
Emma dostala šanci žít a podařilo se jí dostat z pekla, které každodenně zažívala se svojí tetou. Pomalu se vzpamatovává ze strašného traumatu a zkouší žít bez strachu. Každou noc ji však pronásledují zlé sny.