U konce s dechem - Donovan, Rebecca (Lucka Bohemia, 2016)
Emma Thomasová se skrývá. Před vším a před všemi, ale nejvíc před sama sebou. Utekla ze svého života, z Weslynu, od Sary, od Evana. Žije vlastní verzi univerzitního života - neustále se učí a baví se pouze se svými čtyřmi spolubydlícími, ven téměř nevychází.Ale přijde Nový rok a s ním i nové zážitky.