Bydlim v Nuslích - Šafránková, Daniela, 1974- (Argo, 2016)
Román je spleten ze tří dějových linií, které vytvoří v závěru jeden jediný proud. První nás zavede do současného jihočeského městečka Lázně Toužim, druhý pramen vyvěrá z historie - jde o deníkové záznamy vojína G. S. z 1. světové války. Třetí pramen nese vyprávění malého Augustina, jenž vyrůstá v normalizačním Československu, konkrétně v pražských Nuslích.