Konec řetězce - Olsson, Fredrik T., 1969- (Fleet, 2016)
William Sandberg, bývalý vojenský kryptolog, a Janine Haynesová, talentovaná mladá sumeroložka, jsou uneseni tajnou organizací, aby odhalili tajemství jedné tisíce let staré zprávy zakódované v nejcitlivějším médiu - lidské DNA. Zatímco si William a Janine lámou hlavu, jak zabránit důsledkům tajemného poselství, hrůzostrašný scénář se začíná naplňovat a lidstvo čelí událostem, které mohou ohrozit jeho buducnost. Stopy tohoto příběhu vedou ze Stockholmu do dalších evropských měst i celého světa a zdánlivě samostatné dějové linie se v něm prolnou ve strhující pátrání po velkých životních záhadách a klíčových dějinných událostech lidstva