Kuchyně. Dětem vstup povolen - Taková, Eva (Jota, 2015)
Jsou děti v kuchyni katastrofa, nebo záruka příjemně stráveného dopoledne? Vstávají vám při představě přípravy tříchodového menu vlasy hrůzou na hlavě a dumáte, kam upíchnout potomky, aby se oni nezranili a vy se nezbláznili? Kuchyně. Dětem vstup povolen vám ukáže, že zapojit děti do vaření může být velká paráda, zábava a záruka skvěle společně stráveného času. Je plná jednoduchých a zdravých receptů, které větší děti zvládnou prakticky samy; karet, díky kterým si vaši potomci nejen předchystají ingredience, ale třeba i zvládnou nákup surovin; her a nápadů, jak zabavit ty, kterým ještě nepatří do rukou ostré nástroje. Zkrátka a dobře – už nemusíte odkládat děti při vaření do pokoje, obýváku, k sousedům nebo k televizi, zapojte je a jednou třeba budou vařit oni vám! Jedinečná kuchařka, která není jen sbírkou receptů, ale hlavně inspirací, jak smysluplně a radostně trávit čas s dětmi