Mimořádný život Franka Derricka, 81 let - Jim Bob, 1960- (MOBA, 2016)
Frankovi je jednaosmdesát a právě ho přejela dodávka s mlékem. Tato nehoda, která mu způsobila pár zlomenin na těle, se ukáže být tím nejlepším, co ho mohlo potkat! Zvlhlé sušenky, scvrklé brambory anebo železná zásoba konzerv se špagetami. Takhle vypadala Frankova lednice, než k němu nastoupila pečovatelka Kelly Christmasová a udělala pořádný vítr nejen v potravinách, ale i v jeho životě. Kelly za ním bude docházet další tři měsíce. A ještě netuší, že Frank má v plánu její návštěvy co nejvíc prodloužit