Pomsta přílivu - Haynes, Elizabeth, 1971- (Argo, 2015)
Genevieve se konečně podaří uniknout životu plnému stresu a splní si sen - vymění Londýn za idylické hrabství Kent a začne nový život na romantickém hausbótu. Během kolaudačního večírku však vlny vyplaví mrtvé tělo a Genevieve ví, o koho jde..