Zátopek : ...když nemůžeš, tak přidej! - Novák, Jan, 1953 duben 4.- (Paseka :, 2016)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky scénáři Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99