Zloděj ze Sevilly : (román) - Gómez-Jurado, Juan, 1977- (Argo, 2015)
Historický román nás zavádí do španělské Sevilly 16. století, nejbohatšího města světa, v jehož zdech také bují intriky i zločin. A právě tady se protínají osudy hrdinů příběhu, sirotka Sancha, indiánské otrokyně Clary i dalších.