Střídavá péče pro Kukačku - Brycz, Pavel, 1968- (Mladá fronta, 2016)
Rozvod. Manželé svádějí bitvu o svou šestnáctiletou dceru. Oba chtějí dítě jen pro sebe. Ale soudkyně prosazuje střídavou péči. Matka však prohlásí, že manžel není biologický otec, a nevidí důvod, proč by měl uplatňovat nárok na dceru. Je ochotná po tomto pozdním přiznání nést následky, nepotřebuje jeho alimenty. Šok pro manžela! Následují testy paternity. A skutečně potvrdí, že dcera není jeho a vychovával kukaččí mládě. Ale jaký šok, když neuspěje v testech maternity, které si formálně vymohl právník poškozené strany, ani matka!