Temné noci - Roberts, Nora, 1950- (Harper Collins, 2016)
Příběhy dvou sester, z nichž každá má svého pronásledovatele. Starší z nich, rozhlasové moderátorce Cille, někdo každou noc vyhrožuje smrtí, mladší Deborah se její přízrak naopak snaží ochránit