Podfuk - Evanovich, Janet (Mystery Press, 2016)
Těžko si lze představit nesourodější dvojici, než je Nick Fox a Kate O ́Hareová. On je prvotřídní podvodník a zloděj, ona zvláštní agentka FBI, která mu posledních pět let šla po krku. Jenže právě když se Kate podaří Nicka konečně zatknout, vytasí se Nick se svým nejlepším švindlem vůbec - přesvědčí FBI, aby ho tajně zaměstnala, a navíc mu za parťáka přidělila Kate. Ve spletitém podfuku si budou muset společně poradit s fingovanými únosy, falešnými identitami a zběsilými honičkami s policií, i indonéskými piráty. Pokud se dřív nezabijí navzájem