Porodní bába z harému - Rich, Roberta, 1946- (Knižní klub, 2016)
Hanna Léviová žije s milovaným Izákem v Konstantinopoli a zdá se, že jí nic nechybí: má příjemný dům a získala si přízeň mocných v harému sultánova paláce. Jenže právě tam se ze soucitu zaplete do intriky, která ji může stát život, neboť nová otrokyně, o kterou má sultán zájem, skrývá nebezpečné tajemství